Regisseur John Hillcoat heeft klaarblijkelijk zijn best gedaan om een imposante cast bij elkaar te krijgen voor zijn periodieke gangsterfilm 'Lawless'. Tom Hardy, Guy Pearce, Jessica Chastain, Mia Wasikowska, Gary Oldman en Shia LaBeouf zijn allemaal te zien in de hoofdrollen. De film speelt zich af tijdens de Amerikaanse Depressie in de jaren '20 en vertelt het relaas over een bende dranksmokkelaars die hun lucratief handeltje moeten beschermen tegen de autoriteiten.

'Lawless', die eerder bekend stond als 'The Wettest County', maakt binnenkort ook kans op de Gouden Palm. Regisseur John Hillcoat was eerder al verantwoordelijk voor de western 'The Proposition' en het dystopische 'The Road'.

De Amerikaanse release staat gepland op 31 augustus. (JVDV)

Regisseur John Hillcoat heeft klaarblijkelijk zijn best gedaan om een imposante cast bij elkaar te krijgen voor zijn periodieke gangsterfilm 'Lawless'. Tom Hardy, Guy Pearce, Jessica Chastain, Mia Wasikowska, Gary Oldman en Shia LaBeouf zijn allemaal te zien in de hoofdrollen. De film speelt zich af tijdens de Amerikaanse Depressie in de jaren '20 en vertelt het relaas over een bende dranksmokkelaars die hun lucratief handeltje moeten beschermen tegen de autoriteiten. 'Lawless', die eerder bekend stond als 'The Wettest County', maakt binnenkort ook kans op de Gouden Palm. Regisseur John Hillcoat was eerder al verantwoordelijk voor de western 'The Proposition' en het dystopische 'The Road'. De Amerikaanse release staat gepland op 31 augustus. (JVDV)