Code 37 volgde twee seizoenen lang een Gents politiekorps dat gespecialiseerd is in zedendelicten. De film zal zich vooral concentreren op de persoonlijke queest van Hanna Maes (Veerle Baetens), die geconfronteerd wordt met haar familiegeheimen.

De film is een productie van Dirk Impens en Menuet (De Helaasheid der Dingen), net zoals de reeks, en wordt geregisseerd door Jacob Verbruggen.

De muziek bij de trailer werd voorzien door Intergalactic Lovers. De bedoeling van Verbruggen was om de aparte stem van zangeres Lara Chedraoui de innerlijke stem van Hannah Maes kracht bijgeven. De band is naar eigen zeggen verheugd met de samenwerking.

'Code 37 - De Film' draait bij ons vanaf 26 oktober.

Code 37 volgde twee seizoenen lang een Gents politiekorps dat gespecialiseerd is in zedendelicten. De film zal zich vooral concentreren op de persoonlijke queest van Hanna Maes (Veerle Baetens), die geconfronteerd wordt met haar familiegeheimen. De film is een productie van Dirk Impens en Menuet (De Helaasheid der Dingen), net zoals de reeks, en wordt geregisseerd door Jacob Verbruggen. De muziek bij de trailer werd voorzien door Intergalactic Lovers. De bedoeling van Verbruggen was om de aparte stem van zangeres Lara Chedraoui de innerlijke stem van Hannah Maes kracht bijgeven. De band is naar eigen zeggen verheugd met de samenwerking. 'Code 37 - De Film' draait bij ons vanaf 26 oktober.