Fantastic Beasts is gebaseerd op een prequel van de zevendelige Harry Potterreeks. Het volgt de avonturen van een jonge tovenaar Newt Scamander, een rol voor Oscarwinnaar Eddie Redmayne, die in de jaren twintig van de vorige eeuw met een koffer vol fabeldieren naar New York vertrok.

J.K. Rowling was verantwoordelijk voor het script van de film, dus het is ongetwijfeld een film die mooi in het rijtje past. De trailer is alvast veelbelovend, op het eerste deel van de Fantastic Beasts-trilogie is het wachten tot het najaar van 2016.

Fantastic Beasts is gebaseerd op een prequel van de zevendelige Harry Potterreeks. Het volgt de avonturen van een jonge tovenaar Newt Scamander, een rol voor Oscarwinnaar Eddie Redmayne, die in de jaren twintig van de vorige eeuw met een koffer vol fabeldieren naar New York vertrok. J.K. Rowling was verantwoordelijk voor het script van de film, dus het is ongetwijfeld een film die mooi in het rijtje past. De trailer is alvast veelbelovend, op het eerste deel van de Fantastic Beasts-trilogie is het wachten tot het najaar van 2016.