In Alejandro González Iñárritu's wraakfilm 'The Revenant' (gebaseerd op waargebeurde feiten) vertolkt DiCaprio jager slash avonturier Hugh Glass die tijdens een expeditie voor dood wordt achtergelaten na een aanval van een beer. Hij wordt zelfs begraven door zijn vertrouweling Tom Hardy. Maar Glass komt bij, moet bijgevolg in de ruwe wildernis van Missouri zijn eigen bonen doppen om te overleven, en is uit op wraak op zijn collega's. Het verhaal speelt zich af in de 18e eeuw.

'The Revenant' belooft ruwe taferelen, zenuwslopende scènes, woeste natuurpracht, een DiCaprio op z'n best, en dat alles in regie van de uitstekende Mexicaanse rasfilmer die in februari met 'Birdman' de Oscar voor beste regisseur mocht ontvangen. Wordt het met 'The Revenant' eindelijk Oscar time voor DiCaprio?

De film, die wegens de gewelddadige scènes een R-Rating kreeg van de Amerikaanse 'kijkcommissie' MPAA, komt begin januari uit in onze zalen. Bekijk de indrukwekkende trailer.

In Alejandro González Iñárritu's wraakfilm 'The Revenant' (gebaseerd op waargebeurde feiten) vertolkt DiCaprio jager slash avonturier Hugh Glass die tijdens een expeditie voor dood wordt achtergelaten na een aanval van een beer. Hij wordt zelfs begraven door zijn vertrouweling Tom Hardy. Maar Glass komt bij, moet bijgevolg in de ruwe wildernis van Missouri zijn eigen bonen doppen om te overleven, en is uit op wraak op zijn collega's. Het verhaal speelt zich af in de 18e eeuw.'The Revenant' belooft ruwe taferelen, zenuwslopende scènes, woeste natuurpracht, een DiCaprio op z'n best, en dat alles in regie van de uitstekende Mexicaanse rasfilmer die in februari met 'Birdman' de Oscar voor beste regisseur mocht ontvangen. Wordt het met 'The Revenant' eindelijk Oscar time voor DiCaprio?De film, die wegens de gewelddadige scènes een R-Rating kreeg van de Amerikaanse 'kijkcommissie' MPAA, komt begin januari uit in onze zalen. Bekijk de indrukwekkende trailer.