De trailer voor The Mechanic werd recent online gegooid, kwestie van de aandacht rond de nieuwe Simon West-prent wat extra vaart te geven. De film heeft voorlopig nog geen distributeur, maar bij deze is de jacht geopend.

The Mechanic is een remake van de gelijknamige Michael Winner film uit 1972. Jason Statham - ons beter bekend als de vechtersbaas in maatpak uit Transporter I,II,III, Chev Chelios uit Crank: High Voltage of Handsome Bob uit The Italian Job - kruipt voor de gelegenheid in de huid van een elite hitman die niet vies is van een vuurgevecht of twee. In The Mechanic neemt hij een leerjongen (Ben Foster) onder de arm, en traint hij die op tot volwaardig wildeman. De trainee blijkt echter de zoon van één van de hitman's slachtoffers te zijn, en zo gaat de bal aan het rollen. Chaos, wanorde en veel geweld: Jason Stathem's filmhabitat.

De trailer - waarin Statham en Foster onder andere boekenkasten, luxewagens en hele voorgevels als collateral beschouwen - valt hieronder te bekijken.

Elisah Vandaele

De trailer voor The Mechanic werd recent online gegooid, kwestie van de aandacht rond de nieuwe Simon West-prent wat extra vaart te geven. De film heeft voorlopig nog geen distributeur, maar bij deze is de jacht geopend. The Mechanic is een remake van de gelijknamige Michael Winner film uit 1972. Jason Statham - ons beter bekend als de vechtersbaas in maatpak uit Transporter I,II,III, Chev Chelios uit Crank: High Voltage of Handsome Bob uit The Italian Job - kruipt voor de gelegenheid in de huid van een elite hitman die niet vies is van een vuurgevecht of twee. In The Mechanic neemt hij een leerjongen (Ben Foster) onder de arm, en traint hij die op tot volwaardig wildeman. De trainee blijkt echter de zoon van één van de hitman's slachtoffers te zijn, en zo gaat de bal aan het rollen. Chaos, wanorde en veel geweld: Jason Stathem's filmhabitat. De trailer - waarin Statham en Foster onder andere boekenkasten, luxewagens en hele voorgevels als collateral beschouwen - valt hieronder te bekijken.Elisah Vandaele