Ladies and gentlemen, welcome to the 76th Hunger Games.

Het ziet ernaar uit dat Katniss Everdeen klaar is om haar rol als Mockingjay op te nemen en District 13 door een helse oorlog tegen het Capitool te loodsen. Zullen ze eindelijk onder de tiranie van President Snow uit geraken?

De trailer belooft alvast een film vol kippenvelmomenten, een prent waarin de strijd eindelijk besloten zal worden en het onrecht hopelijk de duimen zal leggen. Extra speciaal? Wijlen Phillip Seymour Hoffmann zal in deze laatste film uit de trilogie nog even te zien zijn in zijn rol als Plutarch Heavensbee.

Ladies and gentlemen, welcome to the 76th Hunger Games. Het ziet ernaar uit dat Katniss Everdeen klaar is om haar rol als Mockingjay op te nemen en District 13 door een helse oorlog tegen het Capitool te loodsen. Zullen ze eindelijk onder de tiranie van President Snow uit geraken? De trailer belooft alvast een film vol kippenvelmomenten, een prent waarin de strijd eindelijk besloten zal worden en het onrecht hopelijk de duimen zal leggen. Extra speciaal? Wijlen Phillip Seymour Hoffmann zal in deze laatste film uit de trilogie nog even te zien zijn in zijn rol als Plutarch Heavensbee.