Cinefielen met wat technische bagage zijn soms heel vindingrijk in het hermonteren van spraakmakende scènes uit bekende films. Wat als de vaardigheden van Stanley Kubrick, een van de meest vernieuwende en invloedrijkste filmregisseurs ooit, en perfectionist Wes Anderson gebundeld werden in dezelfde film?

Met deze ondertitel in het achterhoofd knutselde deze handige Harry aan een trailer voor 'The Grand Overlook Hotel', een amusante mash-up van de spookhuisfilm 'The Shining' (met Jack Nicholson in de bekende 'Room 237'-scène in het Overlook Hotel) en de geraffineerde retrokomedie 'The Grand Budapest Hotel' (met de fijngemanierde hotelconciërge Gustave, gespeeld door Ralph Fiennes). (DB)

Cinefielen met wat technische bagage zijn soms heel vindingrijk in het hermonteren van spraakmakende scènes uit bekende films. Wat als de vaardigheden van Stanley Kubrick, een van de meest vernieuwende en invloedrijkste filmregisseurs ooit, en perfectionist Wes Anderson gebundeld werden in dezelfde film? Met deze ondertitel in het achterhoofd knutselde deze handige Harry aan een trailer voor 'The Grand Overlook Hotel', een amusante mash-up van de spookhuisfilm 'The Shining' (met Jack Nicholson in de bekende 'Room 237'-scène in het Overlook Hotel) en de geraffineerde retrokomedie 'The Grand Budapest Hotel' (met de fijngemanierde hotelconciërge Gustave, gespeeld door Ralph Fiennes). (DB)