De trailer van de nieuwste film van Lars Von Trier 'Nymphomaniac' is zonder pardon van YouTube gehaald. De inhoud zou namelijk te seksueel zijn en er zou te veel naaktheid in verwerkt zijn. Dat schrijft de Guardian.

De meeste recente film van de Deense regisseur Lars Von Trier loopt nog niet in de zalen, maar belooft nu al een van de meest besproken films van het jaar te worden. De promomachine draait al op volle toeren en de controverse over deze expliciete film laait enkel maar op.

De officiële trailer werd gedeeld op YouTube, maar diezelfde dag nog werd het filmpje van de platformwebsite gehaald. Dit omdat het in strijd was met het reglement van de website in verband met naaktheid en seksuele content. Het clipje van 57-seconden, dat ons moet warm maken voor de rest van de film, werd van de site gehaald.

Momenteel is de trailer in ons land nog steeds niet te bekijken via het officiële kanaal op YouTube. Je kan de trailer wel bekijken op YouTube na het inloggen, maar dit is niet via het officiële kanaal.

Op Vimeo kan je de trailer nog wel bekijken. (LVR)

De trailer van de nieuwste film van Lars Von Trier 'Nymphomaniac' is zonder pardon van YouTube gehaald. De inhoud zou namelijk te seksueel zijn en er zou te veel naaktheid in verwerkt zijn. Dat schrijft de Guardian. De meeste recente film van de Deense regisseur Lars Von Trier loopt nog niet in de zalen, maar belooft nu al een van de meest besproken films van het jaar te worden. De promomachine draait al op volle toeren en de controverse over deze expliciete film laait enkel maar op. De officiële trailer werd gedeeld op YouTube, maar diezelfde dag nog werd het filmpje van de platformwebsite gehaald. Dit omdat het in strijd was met het reglement van de website in verband met naaktheid en seksuele content. Het clipje van 57-seconden, dat ons moet warm maken voor de rest van de film, werd van de site gehaald. Momenteel is de trailer in ons land nog steeds niet te bekijken via het officiële kanaal op YouTube. Je kan de trailer wel bekijken op YouTube na het inloggen, maar dit is niet via het officiële kanaal. Op Vimeo kan je de trailer nog wel bekijken. (LVR)