'The Woman in Black' is een verfilming van het gelijknamige boek van Susan Hill uit 1983, waarvan eerder al een theaterstuk en televisiefilm verscheen. Daniel Radcliffe kruipt in de huid van de jonge advocaat Arthur Kipps, die naar een afgelegen dorpje wordt gestuurd na de dood van zijn cliënt. Al snel ruikt Kipps gevaar en vinden er in het dorpje allerlei onverklaarbare gebeurtenissen plaats na de ontdekking van een vrouwelijke geest die zint op wraak. De regie van 'The Woman in Black' is in handen van de 33-jarige Britse regisseur James Watkins.

Voor Daniel Radcliffe is 'The Woman in Black' het eerste grote filmproject na de laatste 'Harry Potter'-film. Benieuwd of we hem zo zonder brilletje toch nog serieus kunnen nemen. De release wordt begin februari verwacht.

(NM)

'The Woman in Black' is een verfilming van het gelijknamige boek van Susan Hill uit 1983, waarvan eerder al een theaterstuk en televisiefilm verscheen. Daniel Radcliffe kruipt in de huid van de jonge advocaat Arthur Kipps, die naar een afgelegen dorpje wordt gestuurd na de dood van zijn cliënt. Al snel ruikt Kipps gevaar en vinden er in het dorpje allerlei onverklaarbare gebeurtenissen plaats na de ontdekking van een vrouwelijke geest die zint op wraak. De regie van 'The Woman in Black' is in handen van de 33-jarige Britse regisseur James Watkins. Voor Daniel Radcliffe is 'The Woman in Black' het eerste grote filmproject na de laatste 'Harry Potter'-film. Benieuwd of we hem zo zonder brilletje toch nog serieus kunnen nemen. De release wordt begin februari verwacht. (NM)