Warner Bros heeft op dinsdag 22 juni de trailer voor The Green Hornet vrijgegeven. In de hoofdrol van de Michel Gondry-film zien we Seth Rogen, die we beter kennen als grappenmaker uit Superbad (2007) en Freaks and Geeks (1999). Deze keer waagt Rogen zich dus aan de rol van superheld en zet hij bij deze een nieuwe stap richting bekendheid.

The Green Hornet vertelt het verhaal van Britt Reid (Seth Rogen), een wildebras die door de dood van zijn vader plots krantenmagnaat wordt. 's Nachts wordt Reid de superheld Green Hornet en gaat hij heldhaftig de misdaag bestrijden.

Britt maakt na zijn vaders dood kennis met Kato (Jay Chou), een martial arts-expert die samenwerkte met zijn vader. Samen ondernemen ze een gevaarlijke missie die niet altijd even vlot verloopt.

The Green Hornet wordt in de Verenigde Staten verwacht in januari 2011. Bekijk hieronder de officiële trailer.

Elisah Vandaele

Warner Bros heeft op dinsdag 22 juni de trailer voor The Green Hornet vrijgegeven. In de hoofdrol van de Michel Gondry-film zien we Seth Rogen, die we beter kennen als grappenmaker uit Superbad (2007) en Freaks and Geeks (1999). Deze keer waagt Rogen zich dus aan de rol van superheld en zet hij bij deze een nieuwe stap richting bekendheid.The Green Hornet vertelt het verhaal van Britt Reid (Seth Rogen), een wildebras die door de dood van zijn vader plots krantenmagnaat wordt. 's Nachts wordt Reid de superheld Green Hornet en gaat hij heldhaftig de misdaag bestrijden. Britt maakt na zijn vaders dood kennis met Kato (Jay Chou), een martial arts-expert die samenwerkte met zijn vader. Samen ondernemen ze een gevaarlijke missie die niet altijd even vlot verloopt.The Green Hornet wordt in de Verenigde Staten verwacht in januari 2011. Bekijk hieronder de officiële trailer.Elisah Vandaele