Bedenker Luk Wyns had het vooraf gezegd: de verfilming van 'Crimi Clowns', de Vlaamse misdaadkomedie-reeks op 2BE over de ongure praktijken van een groepje eigenzinnige clowns, wordt 'nóg harder, nóg ruiger en nóg meer mijn ding'. Afgaande op de trailer die net uit is, heeft de acteur-regisseur woord gehouden.

'Crimi Clowns: The Movie' kreeg een volledig nieuw verhaal, maar aan criminele activiteiten en vertier met schaars gekleed vrouwelijk schoons geen gebrek. De prent verschijnt op 3 april in de Belgische bioscopen. Het tweede seizoen van de comedyserie is voor het najaar. (DB)

Bekijk de trailer.

Bedenker Luk Wyns had het vooraf gezegd: de verfilming van 'Crimi Clowns', de Vlaamse misdaadkomedie-reeks op 2BE over de ongure praktijken van een groepje eigenzinnige clowns, wordt 'nóg harder, nóg ruiger en nóg meer mijn ding'. Afgaande op de trailer die net uit is, heeft de acteur-regisseur woord gehouden. 'Crimi Clowns: The Movie' kreeg een volledig nieuw verhaal, maar aan criminele activiteiten en vertier met schaars gekleed vrouwelijk schoons geen gebrek. De prent verschijnt op 3 april in de Belgische bioscopen. Het tweede seizoen van de comedyserie is voor het najaar. (DB) Bekijk de trailer.