In Toy Story 3 zijn het harde tijden voor Buzz, Woody, Jessie en hun vrienden. Hun eigenaar Andy vertrekt naar de Universiteit en laat daarbij zijn bakvisjaren - én zijn speelgoed - achter zich. De speeltjes worden verscheept naar het Sunnyside Daycare Center; een crèche waar ze nogal hardhandig worden benaderd door nieuw neuspeuterend gespuis.

Geterroriseerd door de minderjarige kwelduivels plannen de speelfiguren een great escape en bundelen ze de krachten met nieuwe vrienden als Barbies geliefde Ken, een egel genaamd Mr. Pricklepants en Lots-O'-Huggin' de roze teddybeer.

In de Verenigde Staten bewezen Buzz en Woody nog steeds razend populair te zijn. De animatiefilm van Pixar Animation Studio haalde tijdens het openingsweekend meer dan 100 miljoen dollar (80 miljoen euro) binnen. Het wordt afwachten welke cijfers Toy Story 3 in ons land zal halen, de animatiefilm komt in de Belgische bioscoopzalen vanaf 23 juni.

De Toy Story 3 trailer bekijkt u hieronder.

Elisah Vandaele

In Toy Story 3 zijn het harde tijden voor Buzz, Woody, Jessie en hun vrienden. Hun eigenaar Andy vertrekt naar de Universiteit en laat daarbij zijn bakvisjaren - én zijn speelgoed - achter zich. De speeltjes worden verscheept naar het Sunnyside Daycare Center; een crèche waar ze nogal hardhandig worden benaderd door nieuw neuspeuterend gespuis. Geterroriseerd door de minderjarige kwelduivels plannen de speelfiguren een great escape en bundelen ze de krachten met nieuwe vrienden als Barbies geliefde Ken, een egel genaamd Mr. Pricklepants en Lots-O'-Huggin' de roze teddybeer. In de Verenigde Staten bewezen Buzz en Woody nog steeds razend populair te zijn. De animatiefilm van Pixar Animation Studio haalde tijdens het openingsweekend meer dan 100 miljoen dollar (80 miljoen euro) binnen. Het wordt afwachten welke cijfers Toy Story 3 in ons land zal halen, de animatiefilm komt in de Belgische bioscoopzalen vanaf 23 juni. De Toy Story 3 trailer bekijkt u hieronder.Elisah Vandaele