Huppert vertolkt Liliane, een vergeten zangeres die wegkwijnt in een patéfabriek. Daar wordt ze verliefd op een tijdelijke kracht, de veel jongere bokser Jean. Samen besluiten ze haar comeback te wagen. Ook de rol van Jean is voor een grote naam uit de Franse film, Césarwinnaar Kévin Azaïs. Ook de Vlaamse acteurs Johan Leysen (The Spiral, Het vonnis) en Jan Hammenecker (Tango Libre) hebben een rol in Souvenir.

'Het verhaal van Souvenir gaat over hoop en zelfrealisatie. Dat is waarom ik de film wil maken', aldus Bavo Defurne. 'Liliane is haar liefde en haar carrière verloren, maar ze vecht terug. Het leven biedt ons nu en dan oprecht geluk aan. We moeten er enkel open voor staan en het snel vastgrijpen als het langskomt.' Defurne is trots op zijn sterrencast. 'Ik kan niet wachten om dit verhaal tot leven te zien komen dankzij het talent van Isabelle Huppert,grande dame van de Europese cinema, en de fantastische Kévin Azäis.'

Defurne schreef het scenario samen met Jacques Boon en Yves Verbraeken. Met hen werkte hij eerder al samenwerkte voor zijn bekroonde debuutfilm Noordzee Texas. De soundtrack is van de hand van Pink Martini. De groep uit Portland, Oregon oogstte eerder succes met de wereldhit Sympathique/ Je ne veux pas travailler. (JVL)

Huppert vertolkt Liliane, een vergeten zangeres die wegkwijnt in een patéfabriek. Daar wordt ze verliefd op een tijdelijke kracht, de veel jongere bokser Jean. Samen besluiten ze haar comeback te wagen. Ook de rol van Jean is voor een grote naam uit de Franse film, Césarwinnaar Kévin Azaïs. Ook de Vlaamse acteurs Johan Leysen (The Spiral, Het vonnis) en Jan Hammenecker (Tango Libre) hebben een rol in Souvenir. 'Het verhaal van Souvenir gaat over hoop en zelfrealisatie. Dat is waarom ik de film wil maken', aldus Bavo Defurne. 'Liliane is haar liefde en haar carrière verloren, maar ze vecht terug. Het leven biedt ons nu en dan oprecht geluk aan. We moeten er enkel open voor staan en het snel vastgrijpen als het langskomt.' Defurne is trots op zijn sterrencast. 'Ik kan niet wachten om dit verhaal tot leven te zien komen dankzij het talent van Isabelle Huppert,grande dame van de Europese cinema, en de fantastische Kévin Azäis.'Defurne schreef het scenario samen met Jacques Boon en Yves Verbraeken. Met hen werkte hij eerder al samenwerkte voor zijn bekroonde debuutfilm Noordzee Texas. De soundtrack is van de hand van Pink Martini. De groep uit Portland, Oregon oogstte eerder succes met de wereldhit Sympathique/ Je ne veux pas travailler. (JVL)