Beste vrienden Ben (Aaron Johnson) en Chon (Taylor Kitsch) hebben een goed draaiende marihuana handel in het zuiden van California. Ben is een rustige, vredelievende boeddhist en Chon is een ex-militair. Beide hebben ze een relatie met de bloedmooie Ophelia, gespeeld door Gossip Girl Blake Lively. Het leven is goed voor het trio, hun driehoeksrelatie lijkt te werken en de zaken gaan goed.
Dat alles verandert wanneer een Mexicaans drugskartel zich wil moeien met hun handel. Ben en Chon weigeren mee te werken en het kartel besluit hen te pakken op hun enige zwakke punt, Ophelia. Wanneer het kartel Ophelia ontvoert komen ze er snel achter dat ze de twee vrienden lichtelijk onderschat hebben.

Duo actie


Met 'Savages' gaat Stone een heel andere kant uit dan we gewoon zijn van de man. Films zoals 'Platoon', 'JFK', 'World Trade Center' en 'Nixon' hebben altijd een zekere politieke of sociaaleconomische invalshoek en ontweken zeker geen controverse. 'Savages' lijkt alles behalve dat te worden. Een duo dat er alles voor over heeft om hun geliefde te redden doet denken aan zowel 'Bad Boys' als 'Lethal Weapon'. Met de eigenwijze methodes van Stone, een ijzersterke cast en een 'Man on Fire' gevoel van wraak dat je doet juichen bij elke slechterik die neergaat, heeft 'Savages' alle ingrediënten om een sterke film te vormen.

'Savages' bestormt de Amerikaanse bioscopen op 6 juli van dit jaar, de Belgische release is nog niet bekend. (JG)

Beste vrienden Ben (Aaron Johnson) en Chon (Taylor Kitsch) hebben een goed draaiende marihuana handel in het zuiden van California. Ben is een rustige, vredelievende boeddhist en Chon is een ex-militair. Beide hebben ze een relatie met de bloedmooie Ophelia, gespeeld door Gossip Girl Blake Lively. Het leven is goed voor het trio, hun driehoeksrelatie lijkt te werken en de zaken gaan goed. Dat alles verandert wanneer een Mexicaans drugskartel zich wil moeien met hun handel. Ben en Chon weigeren mee te werken en het kartel besluit hen te pakken op hun enige zwakke punt, Ophelia. Wanneer het kartel Ophelia ontvoert komen ze er snel achter dat ze de twee vrienden lichtelijk onderschat hebben. Duo actie Met 'Savages' gaat Stone een heel andere kant uit dan we gewoon zijn van de man. Films zoals 'Platoon', 'JFK', 'World Trade Center' en 'Nixon' hebben altijd een zekere politieke of sociaaleconomische invalshoek en ontweken zeker geen controverse. 'Savages' lijkt alles behalve dat te worden. Een duo dat er alles voor over heeft om hun geliefde te redden doet denken aan zowel 'Bad Boys' als 'Lethal Weapon'. Met de eigenwijze methodes van Stone, een ijzersterke cast en een 'Man on Fire' gevoel van wraak dat je doet juichen bij elke slechterik die neergaat, heeft 'Savages' alle ingredi├źnten om een sterke film te vormen. 'Savages' bestormt de Amerikaanse bioscopen op 6 juli van dit jaar, de Belgische release is nog niet bekend. (JG)