Acteur Tom Hardy speelt de rol van Elton John in een film over het leven van de artiest. Dat hebben de filmproducenten verteld aan het magazine Variety.

Hardy, die bij het grote publiek vooral bekend is als 'slechterik' Bane in de Batmanfilm 'The Dark Knight Rises', zal de flamboyante Britse artiest gestalte geven. De film gaat over Elton Johns ontwikkeling van pianowonder tot wereldster. De partner van Elton John, David Furnish, is een van de producenten van de film.

Michael Gracey neemt de regie voor zijn rekening. Lee Hall, schrijver van "War Horse", gaat het script schrijven. De opnames voor de nieuwe biopic zouden in de herfst van 2014 van start gaan. (Belga/LVR)

Acteur Tom Hardy speelt de rol van Elton John in een film over het leven van de artiest. Dat hebben de filmproducenten verteld aan het magazine Variety. Hardy, die bij het grote publiek vooral bekend is als 'slechterik' Bane in de Batmanfilm 'The Dark Knight Rises', zal de flamboyante Britse artiest gestalte geven. De film gaat over Elton Johns ontwikkeling van pianowonder tot wereldster. De partner van Elton John, David Furnish, is een van de producenten van de film. Michael Gracey neemt de regie voor zijn rekening. Lee Hall, schrijver van "War Horse", gaat het script schrijven. De opnames voor de nieuwe biopic zouden in de herfst van 2014 van start gaan. (Belga/LVR)