"Night of the Living is een idee dat ik al jaren heb en dat ik ga uitvoeren met Tim Burton", verklaart Grahame-Smith aan THR. "Terwijl we vorig jaar 'Dark Shadows' aan het filmen waren had ik eindelijk de moed om Tim over mijn idee te vertellen omdat ik altijd al dacht dat het een goede film kan worden. Wanneer ik zag wat hij had gedaan met 'Frankenweenie' en 'Corpse Bride' leek het me altijd een goede idee voor die format. Ik schrijf bij Warner Bros voor hem als een stop-motion monster film."

'Dark Shadows' verschijnt op 9 mei in Belgische zalen. Voor 'Frankenweenie' is nog geen Belgische releasedatum bekend. (JG)

Trailer 'Frankenweenie'

Trailer 'Corpse Bride'

Trailer 'Dark Shadows'

"Night of the Living is een idee dat ik al jaren heb en dat ik ga uitvoeren met Tim Burton", verklaart Grahame-Smith aan THR. "Terwijl we vorig jaar 'Dark Shadows' aan het filmen waren had ik eindelijk de moed om Tim over mijn idee te vertellen omdat ik altijd al dacht dat het een goede film kan worden. Wanneer ik zag wat hij had gedaan met 'Frankenweenie' en 'Corpse Bride' leek het me altijd een goede idee voor die format. Ik schrijf bij Warner Bros voor hem als een stop-motion monster film." 'Dark Shadows' verschijnt op 9 mei in Belgische zalen. Voor 'Frankenweenie' is nog geen Belgische releasedatum bekend. (JG) Trailer 'Frankenweenie'Trailer 'Corpse Bride' Trailer 'Dark Shadows'