Vanaf vandaag in de winkel: 'Abraham Lincoln: Vampire Hunter', het nieuwe boek van Seth Grahame-Smith (Pride and Prejudice and Zombies). Eveneens vandaag raakte bekend dat Tim Burton en Timur Bekmambetov er een verfilming van gaan maken.

In het boek wordt de zestiende president van Amerika afgebeeld als een uitroeier van vampiers; wezens die Lincolns moeder om het leven brachten.

Een dergelijk verhaal lijkt wel spek voor de bek van Burton, evenzeer voor die van zijn compaan Bekmambetov. In zijn film 'Night Watch' komen namelijk al vampiers voor.

De 'Vampire Hunter'-adaptatie is de tweede samenwerking tussen Burton en Bekmambetov. In 2009 creëerden ze de animatiefilm '9'. Trailer hier:

Michael Ilegems

Vanaf vandaag in de winkel: 'Abraham Lincoln: Vampire Hunter', het nieuwe boek van Seth Grahame-Smith (Pride and Prejudice and Zombies). Eveneens vandaag raakte bekend dat Tim Burton en Timur Bekmambetov er een verfilming van gaan maken. In het boek wordt de zestiende president van Amerika afgebeeld als een uitroeier van vampiers; wezens die Lincolns moeder om het leven brachten. Een dergelijk verhaal lijkt wel spek voor de bek van Burton, evenzeer voor die van zijn compaan Bekmambetov. In zijn film 'Night Watch' komen namelijk al vampiers voor. De 'Vampire Hunter'-adaptatie is de tweede samenwerking tussen Burton en Bekmambetov. In 2009 creëerden ze de animatiefilm '9'. Trailer hier: Michael Ilegems