The Interview, de slappe komedie over een moordaanslag op de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Un, is een van de vele kanshebbers op een Golden Raspberry Award. Dat zijn de beloningen voor de slechtste vertoning en acteerprestaties van het afgelopen filmjaar. Hoofdrolspelers James Franco en Seth Rogen maken ook kans op een individuele prijs (en als duo) dankzij hun behoorlijk waardeloze bijdrage aan de prent.

Andere titels die in verschillende categorieën goed vertegenwoordigd zijn: 'A Million Ways To Die In The West', 'Transformers 4: Age of extinction', 'The expendables 3' en 'Sex tape'. De definitieve nominaties worden op 14 januari bekendgemaakt, een dag vóór de Oscarnominaties.

De Golden Raspberry Awards worden sinds 1981 traditiegetrouw uitgereikt aan de vooravond van de Oscars.

The Interview, de slappe komedie over een moordaanslag op de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Un, is een van de vele kanshebbers op een Golden Raspberry Award. Dat zijn de beloningen voor de slechtste vertoning en acteerprestaties van het afgelopen filmjaar. Hoofdrolspelers James Franco en Seth Rogen maken ook kans op een individuele prijs (en als duo) dankzij hun behoorlijk waardeloze bijdrage aan de prent. Andere titels die in verschillende categorieën goed vertegenwoordigd zijn: 'A Million Ways To Die In The West', 'Transformers 4: Age of extinction', 'The expendables 3' en 'Sex tape'. De definitieve nominaties worden op 14 januari bekendgemaakt, een dag vóór de Oscarnominaties. De Golden Raspberry Awards worden sinds 1981 traditiegetrouw uitgereikt aan de vooravond van de Oscars.