Het is ondertussen alweer zeven jaar geleden dat Schwarzenegger te zien was op het scherm, zijn cameo in 'The Expendables' niet meegerekend. Nu zijn ambtstermijn als gouverneur van California en zijn huwelijk met Maria Shriver erop zitten, zal Ahnuld zijn acteercarrière verderzetten.

'The Last Stand' zal worden geregisseerd door de Zuid-Koreaanse Ji-Woon Kim (The Good, the Bad and the Weird, A Tale of Two Sisters) die vorig jaar het puike 'I Saw the Devil' afleverde (zie trailer ). Kims engelstalige debuut wordt een western waarin sheriff Schwarzenegger een drugsbende moet oprollen. Schwarzenegger vervangt de eerder gecaste Liam Neeson.

Ook was er een animatiereeks in de maak getiteld 'The Governator' over het leven van Arnold als superheld die hij zelf zou inspreken. De reeks werd eerst afgedaan als aprilgrap maar is het blijkbaar niet. Wel is de productie voorlopig stopgezet en is het dus onzeker of ze ooit te zien zal zijn.

(DDG)

Trailer voor de animatiereeks 'The Governator'

Het is ondertussen alweer zeven jaar geleden dat Schwarzenegger te zien was op het scherm, zijn cameo in 'The Expendables' niet meegerekend. Nu zijn ambtstermijn als gouverneur van California en zijn huwelijk met Maria Shriver erop zitten, zal Ahnuld zijn acteercarrière verderzetten. 'The Last Stand' zal worden geregisseerd door de Zuid-Koreaanse Ji-Woon Kim (The Good, the Bad and the Weird, A Tale of Two Sisters) die vorig jaar het puike 'I Saw the Devil' afleverde (zie trailer ). Kims engelstalige debuut wordt een western waarin sheriff Schwarzenegger een drugsbende moet oprollen. Schwarzenegger vervangt de eerder gecaste Liam Neeson. Ook was er een animatiereeks in de maak getiteld 'The Governator' over het leven van Arnold als superheld die hij zelf zou inspreken. De reeks werd eerst afgedaan als aprilgrap maar is het blijkbaar niet. Wel is de productie voorlopig stopgezet en is het dus onzeker of ze ooit te zien zal zijn. (DDG) Trailer voor de animatiereeks 'The Governator'