Lions Gate Entertainment moest vorige week 7,3 miljoen ophoesten om een dreigende overname te verhinderen. De filmstudio heeft ondertussen versterking gekregen van Sly, Ah-Nuld, Mickey en de andere frisse actiehelden uit 'The Expendables'. Het door Sylvester Stallone geschreven, geregisseerde, geproduceerde en geacteerde actievehikel voerde dit weekend de box-office aan met 35 miljoen inkomsten in zijn openingsweekend. Yippee-ka-yay!

Morgen meer 'Expendables' op onze website. Lees vanaf morgen ook het 'Expendables'-verhaal van Dave Mestdach in Knack Focus.

Bekijk alvast de trailer:

Andreas Ilegems

Lions Gate Entertainment moest vorige week 7,3 miljoen ophoesten om een dreigende overname te verhinderen. De filmstudio heeft ondertussen versterking gekregen van Sly, Ah-Nuld, Mickey en de andere frisse actiehelden uit 'The Expendables'. Het door Sylvester Stallone geschreven, geregisseerde, geproduceerde en geacteerde actievehikel voerde dit weekend de box-office aan met 35 miljoen inkomsten in zijn openingsweekend. Yippee-ka-yay! Morgen meer 'Expendables' op onze website. Lees vanaf morgen ook het 'Expendables'-verhaal van Dave Mestdach in Knack Focus. Bekijk alvast de trailer: Andreas Ilegems