De film van Felix van Groeningen heeft zijn veertigste onderscheiding binnen. In Estland won de film de publieksprijs van het 17de Black Nights Film Festival.

Het Estse festival is volgens het Vlaams Audiovisueel Fonds een van de grootste filmfestivals uit Noord-Europa. Er worden circa 250 speelfilms en documentaires getoond. Elk jaar trekt het festival in de hoofdstad maar liefst 60.000 bezoekers. Het is in totaal al de 40e prijs voor de film die in 2012 in première ging.

De film van van Groeningen is ook een van de favorieten voor de European Film Awards, die worden uitgereikt op 7 december, en is de Belgische inzending voor de Oscars. (Belga/LVR)

De film van Felix van Groeningen heeft zijn veertigste onderscheiding binnen. In Estland won de film de publieksprijs van het 17de Black Nights Film Festival. Het Estse festival is volgens het Vlaams Audiovisueel Fonds een van de grootste filmfestivals uit Noord-Europa. Er worden circa 250 speelfilms en documentaires getoond. Elk jaar trekt het festival in de hoofdstad maar liefst 60.000 bezoekers. Het is in totaal al de 40e prijs voor de film die in 2012 in première ging. De film van van Groeningen is ook een van de favorieten voor de European Film Awards, die worden uitgereikt op 7 december, en is de Belgische inzending voor de Oscars. (Belga/LVR)