The Broken Circle Breakdown met Veerle Baetens, Johan Heldenbergh en revelatie Nell Cattrysse in de hoofrollen, was de openingsfilm op het Filmfestival Gent. Het verhaal gaat over Didier, een Vlaamse cowboy die banjo speelt, en Elise die een eigen tattooshop heeft.

Ondanks hun totaal verschillende persoonlijkheid voelen ze zich toch tot elkaar aangetrokken. Hun geluk is compleet wanneer Elise bevalt van een dochtertje, Maybelle. Ze hebben een mooi leven tot Maybelle zwaar ziek wordt. The Broken Circle Breakdown is een emotionele rollercoaster vol passie en muziek.

De plotse stijging in het bioscoopbezoek op maandag, zowat 57 procent, had deels te maken met de gratis-ticket-actie in de krant 'De Standaard'. (DB)

The Broken Circle Breakdown met Veerle Baetens, Johan Heldenbergh en revelatie Nell Cattrysse in de hoofrollen, was de openingsfilm op het Filmfestival Gent. Het verhaal gaat over Didier, een Vlaamse cowboy die banjo speelt, en Elise die een eigen tattooshop heeft.Ondanks hun totaal verschillende persoonlijkheid voelen ze zich toch tot elkaar aangetrokken. Hun geluk is compleet wanneer Elise bevalt van een dochtertje, Maybelle. Ze hebben een mooi leven tot Maybelle zwaar ziek wordt. The Broken Circle Breakdown is een emotionele rollercoaster vol passie en muziek. De plotse stijging in het bioscoopbezoek op maandag, zowat 57 procent, had deels te maken met de gratis-ticket-actie in de krant 'De Standaard'. (DB)