Wanneer Celeste (Longoria) ruzie krijgt met haar ex-man Carlos (Thornton), roept ze de hulp in van drie roekeloze broers die voor weinig terugdeinzen. Ondanks hun desinteresse voor andermans problemen kan Celeste Brick overtuigen. Wat een makkelijke klus moest worden verandert al snel in een levensgevaarlijk kat-en-muisspel dat de jongens niet voorzien hadden.

De film wordt in Amerika verwacht op 31 augustus 2012, wanneer hij in Belgische zalen zal te zien zijn is nog niet bekend.

Trailer

http://www.deadline.com/2012/04/hot-trailer-the-baytown-disco/

Wanneer Celeste (Longoria) ruzie krijgt met haar ex-man Carlos (Thornton), roept ze de hulp in van drie roekeloze broers die voor weinig terugdeinzen. Ondanks hun desinteresse voor andermans problemen kan Celeste Brick overtuigen. Wat een makkelijke klus moest worden verandert al snel in een levensgevaarlijk kat-en-muisspel dat de jongens niet voorzien hadden. De film wordt in Amerika verwacht op 31 augustus 2012, wanneer hij in Belgische zalen zal te zien zijn is nog niet bekend. Trailer http://www.deadline.com/2012/04/hot-trailer-the-baytown-disco/