De Franse stomme film "The Artist" was in de nacht van zondag op maandag goed voor de Oscars voor Beste Film, Beste Regisseur voor Michel Hazanavicius, Beste Acteur voor Jean Dujardin, Beste Muziek voor Ludovic Bource, het Brussels Philharmonic en het Brussels Jazz Orchestra en voor de Beste Kostuums.

Na de Oscarnomaties voor "The Artist" en "Rundskop" speelden beide films al opnieuw in een beperkt aantal Kinepolis-bioscopen. Vanaf woensdag draait "The Artist" opnieuw in alle cinema's van de groep, behalve die in Brugge, omwille van logistieke redenen. "Rundskop" wordt niet hernomen, want die "is al wijd en zijd bekeken" in Vlaanderen, aldus de cinemagroep. (Belga)

De Franse stomme film "The Artist" was in de nacht van zondag op maandag goed voor de Oscars voor Beste Film, Beste Regisseur voor Michel Hazanavicius, Beste Acteur voor Jean Dujardin, Beste Muziek voor Ludovic Bource, het Brussels Philharmonic en het Brussels Jazz Orchestra en voor de Beste Kostuums. Na de Oscarnomaties voor "The Artist" en "Rundskop" speelden beide films al opnieuw in een beperkt aantal Kinepolis-bioscopen. Vanaf woensdag draait "The Artist" opnieuw in alle cinema's van de groep, behalve die in Brugge, omwille van logistieke redenen. "Rundskop" wordt niet hernomen, want die "is al wijd en zijd bekeken" in Vlaanderen, aldus de cinemagroep. (Belga)