De film is het resultaat van een samenwerking tussen The Tetris Company, de licentiehouder van Tetris, en Threshold Entertainment, een bedrijf dat intellectuele eigendom ontwikkelt, beheert en produceert. Het maakte eerder al een film over een ander videospelletje, "Mortal Kombat".

"Tetris is een van de meest bekende en geliefde spelletjes ter wereld", zegt Larry Kasanoff, hoofd van Threshold, in het persbericht. "De film wordt een episch sciencefictionverhaal." De grote filmstudio's lijken steeds vaker te investeren in bekende merken die aan te passen zijn tot films, series, afgeleide producten, boeken, spektakels of attractieparken. Een recent voorbeeld is de Lego-film. "Merken zijn de nieuwe Hollywoodsterren", zei Kasanoff daarover in de Wall Street Journal. (BELGA)

De film is het resultaat van een samenwerking tussen The Tetris Company, de licentiehouder van Tetris, en Threshold Entertainment, een bedrijf dat intellectuele eigendom ontwikkelt, beheert en produceert. Het maakte eerder al een film over een ander videospelletje, "Mortal Kombat"."Tetris is een van de meest bekende en geliefde spelletjes ter wereld", zegt Larry Kasanoff, hoofd van Threshold, in het persbericht. "De film wordt een episch sciencefictionverhaal." De grote filmstudio's lijken steeds vaker te investeren in bekende merken die aan te passen zijn tot films, series, afgeleide producten, boeken, spektakels of attractieparken. Een recent voorbeeld is de Lego-film. "Merken zijn de nieuwe Hollywoodsterren", zei Kasanoff daarover in de Wall Street Journal. (BELGA)