Het was dinsdagavond even schrikken voor filmliefhebbers toen Terry Gilliam werd doodverklaard. Naast zijn werk bij Monty Python is Gilliam ook bekend als regisseur van Twelve Monkeys,Brazil en The Imaginarium of Doctor Parnassus. Het overlijdensbericht van Terry Gilliam bleek evenwel niet te kloppen. Variety, het blad dat het artikel had geplaatst, verontschuldigde zich meteen via Twitter.

En Gilliam zelf? Die reageerde op een hilarische manier. Hij verontschuldigde zich via Facebook voor zijn dood. 'Geloof de verontschuldigingen en terugtrekking van Variety niet!' voegde hij er nog aan toe. (JVL)

I APOLOGIZE FOR BEING DEAD especially to those who have already bought tickets to the upcoming talks, but, Variety has...

Posted by Terry Gilliam on woensdag 9 september 2015
Het was dinsdagavond even schrikken voor filmliefhebbers toen Terry Gilliam werd doodverklaard. Naast zijn werk bij Monty Python is Gilliam ook bekend als regisseur van Twelve Monkeys,Brazil en The Imaginarium of Doctor Parnassus. Het overlijdensbericht van Terry Gilliam bleek evenwel niet te kloppen. Variety, het blad dat het artikel had geplaatst, verontschuldigde zich meteen via Twitter.En Gilliam zelf? Die reageerde op een hilarische manier. Hij verontschuldigde zich via Facebook voor zijn dood. 'Geloof de verontschuldigingen en terugtrekking van Variety niet!' voegde hij er nog aan toe. (JVL)