Na het winnen van de Gouden Palm voor zijn film 'The Tree Of Life' heeft Terrence Malick de regiemicrobe helemaal te pakken. De cultregisseur staat erom bekend om zijn tijd te nemen voordat hij zich aan een nieuw project waagt maar momenteel is hij bezig aan vier films.

Voyage of Time Met 'Voyage of Time' borduurt Malick verder op het elan van 'The Tree of Life'. Malick ziet het groots: hij wil het ontstaan en het uiteindelijke einde van het universum onderzoeken. In 'Voyage of Time' zullen er vermoedelijk geen acteurs meespelen. Voorlopig zijn alleen Brad Pitt en Emma Thompson gecast als vertellers. 'Voyage of Time' komt dit jaar nog in de zalen.

The Burial

De andere film die Malick dit jaar nog in de zalen hoopt te krijgen, heeft voorlopig de titel 'The Burial' meegekregen. Deze prent draait rond een Amerikaanse man die scheidt van zijn Europese vrouw en besluit om terug te keren naar zijn thuisstad: het rurale Bartlesville in Oklahoma. Ben Affleck, Rachel McAdams, Javier Bardem, Rachel Weisz en de voormalige Bondgirl Olga Kurylenko zijn al gecast.

LawlessNiet een maar twee liefdesdriehoeken komen samen in dit drama dat draait rond seksuele obsessie en verraad. 'Lawless' zou wel eens Malicks 'Eyes Wide Shut' kunnen worden. Ook voor deze film -die in 2013 in de zalen komt- zal Malick mogen rekenen op een indrukwekkende cast. Onder anderen Ryan Gosling, Christian Bale, Cate Blanchett, Natalie Portman en Rooney Mara hebben al getekend.

Knight of CupsOver 'Knight of Cups' is er nog niet veel bekend. Alleen dat de film volgend jaar uitkomt, dat het verhaal zich afspeelt in Texas en dat Christian Bale, Cate Blanchett en Natalie Portman erin zullen meespelen. Omdat de drie laatstgenoemde acteurs ook mee zullen spelen in 'Lawless' ging het gerucht de ronde dat deze film een sequel is maar dat heeft Malick ontkend. (BW)

Na het winnen van de Gouden Palm voor zijn film 'The Tree Of Life' heeft Terrence Malick de regiemicrobe helemaal te pakken. De cultregisseur staat erom bekend om zijn tijd te nemen voordat hij zich aan een nieuw project waagt maar momenteel is hij bezig aan vier films. Voyage of Time Met 'Voyage of Time' borduurt Malick verder op het elan van 'The Tree of Life'. Malick ziet het groots: hij wil het ontstaan en het uiteindelijke einde van het universum onderzoeken. In 'Voyage of Time' zullen er vermoedelijk geen acteurs meespelen. Voorlopig zijn alleen Brad Pitt en Emma Thompson gecast als vertellers. 'Voyage of Time' komt dit jaar nog in de zalen.The Burial De andere film die Malick dit jaar nog in de zalen hoopt te krijgen, heeft voorlopig de titel 'The Burial' meegekregen. Deze prent draait rond een Amerikaanse man die scheidt van zijn Europese vrouw en besluit om terug te keren naar zijn thuisstad: het rurale Bartlesville in Oklahoma. Ben Affleck, Rachel McAdams, Javier Bardem, Rachel Weisz en de voormalige Bondgirl Olga Kurylenko zijn al gecast. LawlessNiet een maar twee liefdesdriehoeken komen samen in dit drama dat draait rond seksuele obsessie en verraad. 'Lawless' zou wel eens Malicks 'Eyes Wide Shut' kunnen worden. Ook voor deze film -die in 2013 in de zalen komt- zal Malick mogen rekenen op een indrukwekkende cast. Onder anderen Ryan Gosling, Christian Bale, Cate Blanchett, Natalie Portman en Rooney Mara hebben al getekend.Knight of CupsOver 'Knight of Cups' is er nog niet veel bekend. Alleen dat de film volgend jaar uitkomt, dat het verhaal zich afspeelt in Texas en dat Christian Bale, Cate Blanchett en Natalie Portman erin zullen meespelen. Omdat de drie laatstgenoemde acteurs ook mee zullen spelen in 'Lawless' ging het gerucht de ronde dat deze film een sequel is maar dat heeft Malick ontkend. (BW)