Gevonden op YouTube: deze prachtige teaser van wat eruitziet als een in een artificieel fiftiessfeertje badende biopic van iconisch figuur James Dean. Als u ons echter vertelde dat het de filmische versie van een Levi's-advertentie was, dan hadden we het ook geloofd.

De regisseur/schrijver van de prent is de nog behoorlijk onbekende (tenzij u een abonnement heeft op Focus Media Journal of de experimentele biopic Delphinium: A Childhood Portrait of Derek Jarman een belletje doet rinkelen) Matthew Mishory. Een zekere James Preston zal Dean vertolken.

Laurens Bouckaert

Gevonden op YouTube: deze prachtige teaser van wat eruitziet als een in een artificieel fiftiessfeertje badende biopic van iconisch figuur James Dean. Als u ons echter vertelde dat het de filmische versie van een Levi's-advertentie was, dan hadden we het ook geloofd. De regisseur/schrijver van de prent is de nog behoorlijk onbekende (tenzij u een abonnement heeft op Focus Media Journal of de experimentele biopic Delphinium: A Childhood Portrait of Derek Jarman een belletje doet rinkelen) Matthew Mishory. Een zekere James Preston zal Dean vertolken.Laurens Bouckaert