De opnames voor de western 'The Hateful Eight' van Quentin Tarantino gaan in november van start, zo weet de website Showbiz 411 uit goede bronnen.

De regisseur zou beroep doen op een groot deel van de cast die onlangs in Los Angeles een exclusieve lezing bracht van het script. Dat zijn onder meer Samuel L Jackson, Bruce Dern, Michael Madsen, Kurt Russell, James Remar, Amber Tamblyn, Walt Goggins en Zoe Bell.

Tarantino was afgelopen weekend in Cannes, waar hij even terugkwam op de film die nooit het witte doek zou halen. Het script van het 'vervolg op Django Unchained' werd enkele maanden geleden gelekt, waarop de woedende regisseur zijn plannen meteen in de vuilbak gooide. 'Ik ben intussen een beetje gekalmeerd. Ik ben het script aan het herschrijven. We zien wel wat er gebeurt', zei hij in de Franse badstad.

Volgens Showbiz 411 stort de pulpmeester zich in het najaar volledig op zijn nieuwe westernavontuur. De opnames zouden in de Amerikaanse staat Wyoming plaatsvinden. (DB)

De opnames voor de western 'The Hateful Eight' van Quentin Tarantino gaan in november van start, zo weet de website Showbiz 411 uit goede bronnen.De regisseur zou beroep doen op een groot deel van de cast die onlangs in Los Angeles een exclusieve lezing bracht van het script. Dat zijn onder meer Samuel L Jackson, Bruce Dern, Michael Madsen, Kurt Russell, James Remar, Amber Tamblyn, Walt Goggins en Zoe Bell.Tarantino was afgelopen weekend in Cannes, waar hij even terugkwam op de film die nooit het witte doek zou halen. Het script van het 'vervolg op Django Unchained' werd enkele maanden geleden gelekt, waarop de woedende regisseur zijn plannen meteen in de vuilbak gooide. 'Ik ben intussen een beetje gekalmeerd. Ik ben het script aan het herschrijven. We zien wel wat er gebeurt', zei hij in de Franse badstad.Volgens Showbiz 411 stort de pulpmeester zich in het najaar volledig op zijn nieuwe westernavontuur. De opnames zouden in de Amerikaanse staat Wyoming plaatsvinden. (DB)