De nieuwste speelfilm van Paul Verhoeven krijgt de titel 'Steekspel'. Dat maakte de regisseur van onder meer 'Basic Instinct', 'Showgirls', 'Zwartboek' en 'Turks Fruit' bekend.

De film komt voort uit Verhoevens project Entertainment Experience, waarbij het publiek suggesties mag aandragen over script, acteurs, muziek en ook de titel.

In totaal zonden bijna 3.400 deelnemers een titel-suggestie in. De regisseur vond 'Steekspel' het meest treffend. Nu de titel bekend is, mag het publiek zich uitleven op een filmposter en de titelsong. Het filmproject van de bekende regisseur begon met een klein stukje script, geschreven door actrice Kim van Kooten, dochter van Kees. De rest is zogenoemd 'user generated'. (Belga)

De nieuwste speelfilm van Paul Verhoeven krijgt de titel 'Steekspel'. Dat maakte de regisseur van onder meer 'Basic Instinct', 'Showgirls', 'Zwartboek' en 'Turks Fruit' bekend.De film komt voort uit Verhoevens project Entertainment Experience, waarbij het publiek suggesties mag aandragen over script, acteurs, muziek en ook de titel. In totaal zonden bijna 3.400 deelnemers een titel-suggestie in. De regisseur vond 'Steekspel' het meest treffend. Nu de titel bekend is, mag het publiek zich uitleven op een filmposter en de titelsong. Het filmproject van de bekende regisseur begon met een klein stukje script, geschreven door actrice Kim van Kooten, dochter van Kees. De rest is zogenoemd 'user generated'. (Belga)