Jonze en Kaufman werkten voor het eerst samen aan de film 'Being John Malkovich'. Daarna collaboreerden ze voor de Oscarwinnende prent 'Adaptation'. Sindsdien gingen de acteur en de regisseur hun eigen weg. Jonze stortte zich vooral op documentaires terwijl Kaufman een Oscar won voor het scenario van 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind'.

De nieuwe film is de eerste samenwerking van Jonze en Kaufman in tien jaar. Onder anderen Joaquin Phoenix, Amy Adams, Rooney Mara en Olivia Wilde zullen meespelen in de voorlopig titelloze prent. De film gaat over een man (Phoenix) die verliefd wordt op een computerstem. De nieuwe collaboratie van Jonze en Kaufman komt volgend jaar in de zalen. (BW)

Jonze en Kaufman werkten voor het eerst samen aan de film 'Being John Malkovich'. Daarna collaboreerden ze voor de Oscarwinnende prent 'Adaptation'. Sindsdien gingen de acteur en de regisseur hun eigen weg. Jonze stortte zich vooral op documentaires terwijl Kaufman een Oscar won voor het scenario van 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind'. De nieuwe film is de eerste samenwerking van Jonze en Kaufman in tien jaar. Onder anderen Joaquin Phoenix, Amy Adams, Rooney Mara en Olivia Wilde zullen meespelen in de voorlopig titelloze prent. De film gaat over een man (Phoenix) die verliefd wordt op een computerstem. De nieuwe collaboratie van Jonze en Kaufman komt volgend jaar in de zalen. (BW)