De 66-jarige actrice, één van de populairste filmsterren van Spanje in de jaren tachtig en negentig, 'pleegde zelfmoord in haar huis in Madrid', zei de politiebron, zonder verdere details te geven.

'Vaarwel Veronica Forqué. Ik heb een paar jaar geleden met haar gewerkt en ik herinner me haar als een lieve, geestige vrouw en een zeer goede acteerpartner. R.I.P.', tweette acteur Antonio Banderas kort na de aankondiging van haar dood.

Forqué werd in 1955 in Madrid geboren als dochter van José Maria Forqué en schrijfster Carmen Vazquez-Vigo.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op www.zelfmoord1813.be.

De 66-jarige actrice, één van de populairste filmsterren van Spanje in de jaren tachtig en negentig, 'pleegde zelfmoord in haar huis in Madrid', zei de politiebron, zonder verdere details te geven. 'Vaarwel Veronica Forqué. Ik heb een paar jaar geleden met haar gewerkt en ik herinner me haar als een lieve, geestige vrouw en een zeer goede acteerpartner. R.I.P.', tweette acteur Antonio Banderas kort na de aankondiging van haar dood. Forqué werd in 1955 in Madrid geboren als dochter van José Maria Forqué en schrijfster Carmen Vazquez-Vigo. Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op www.zelfmoord1813.be.