De locatie voor deze kerstspecial is een club en Bill Murray wordt de zanger van dienst. De acteur zal allerlei klassieke kerstdeuntjes te berde brengen. De overige acteurs en artiesten spelen zichzelf.

'Het wordt niet live uitgezonden,' verklapte Murray. 'Het wordt zoals een mini kortfilm, maar het zal geen format hebben. Wel krijgen we een rode draad in geschreven tekst,' aldus de acteur over het kerstproject.

Hoe de stijl van Coppola wordt verzoend met de gebruikelijke kitsch van kerstspecials zullen we pas volgende winter te weten komen. Iets om naar uit te kijken. (LP)

De locatie voor deze kerstspecial is een club en Bill Murray wordt de zanger van dienst. De acteur zal allerlei klassieke kerstdeuntjes te berde brengen. De overige acteurs en artiesten spelen zichzelf. 'Het wordt niet live uitgezonden,' verklapte Murray. 'Het wordt zoals een mini kortfilm, maar het zal geen format hebben. Wel krijgen we een rode draad in geschreven tekst,' aldus de acteur over het kerstproject. Hoe de stijl van Coppola wordt verzoend met de gebruikelijke kitsch van kerstspecials zullen we pas volgende winter te weten komen. Iets om naar uit te kijken. (LP)