De volledige top 10 is vooral muzikaal gekleurd met ook nog amateurcovers van Chris Brown en Lady Gaga. Virale dierenfilmpjes zoals de irritante Nyan Cat en de Ultimate Dog Tease ontbreken ook dit jaar niet in de lijst. De commercial voor de nieuwe Volkswagen is slechts het enige reclamefilmpje dat dit jaar in de top 10 raakt.

Rebecca Friday zou het zoveelste tienersterretje kunnen zijn dat dit jaar furore maakte via YouTube, maar bij haar zat er op voorhand al een hele marketingstrategie achter. Haar moeder had namelijk meer dan 3000 euro veil voor de videoclip van het nummer Friday. Dat nummer kreeg na de release in februari al snel de bijnaam 'slechte muzieknummer ooit'.

Ondertussen is Friday bijna 13 miljoen keer bekeken op de videowebsite. Dit legde de zangeres geen windeieren: ze is momenteel aan het werken aan haar debuutalbum dat ergens volgend jaar zou moeten uitkomen.

Bekijk hieronder de volledige top 10 van de meest bekeken YouTubefilmpjes in 2011:

1. Rebecca Black - Friday

2. Ultimate Dog Tease

3. Jack Sparrow

4. Talking Twin Babies

5. Nyan Cat

6. Karmin - Look at me now (Chris Brown cover)

7. The Lonely Island - The Creep

config=http://www.youclubvideo.com/embedCfg.js?mid=156348

8. Maria Aragon - Born This Way (Lady Gaga cover)

9. The Force (Volkswagen reclame)

10. Cat Mom Hugs Baby Kitten

De volledige top 10 is vooral muzikaal gekleurd met ook nog amateurcovers van Chris Brown en Lady Gaga. Virale dierenfilmpjes zoals de irritante Nyan Cat en de Ultimate Dog Tease ontbreken ook dit jaar niet in de lijst. De commercial voor de nieuwe Volkswagen is slechts het enige reclamefilmpje dat dit jaar in de top 10 raakt. Rebecca Friday zou het zoveelste tienersterretje kunnen zijn dat dit jaar furore maakte via YouTube, maar bij haar zat er op voorhand al een hele marketingstrategie achter. Haar moeder had namelijk meer dan 3000 euro veil voor de videoclip van het nummer Friday. Dat nummer kreeg na de release in februari al snel de bijnaam 'slechte muzieknummer ooit'. Ondertussen is Friday bijna 13 miljoen keer bekeken op de videowebsite. Dit legde de zangeres geen windeieren: ze is momenteel aan het werken aan haar debuutalbum dat ergens volgend jaar zou moeten uitkomen. Bekijk hieronder de volledige top 10 van de meest bekeken YouTubefilmpjes in 2011:1. Rebecca Black - Friday 2. Ultimate Dog Tease 3. Jack Sparrow 4. Talking Twin Babies 5. Nyan Cat6. Karmin - Look at me now (Chris Brown cover) 7. The Lonely Island - The Creep 8. Maria Aragon - Born This Way (Lady Gaga cover) 9. The Force (Volkswagen reclame) 10. Cat Mom Hugs Baby Kitten