De Amerikaanse actrice Sharon Stone, 53 intussen, is met een initiatief gestart voor Amerikaanse soldaten. Voor troepen die uit Irak of Afghanistan naar huis keren, heeft Stone een Facebook-pagina opgericht om hen een hart onder de riem te steken.

Op de pagina 'We Welcome Home Our Troops', kunnen facebookfans de soldaten bedanken voor hun inzet. De site moet hen eveneens, indien nodig, aan een nieuwe job helpen. De actrice zelf heeft al een zelfgemaakte video op de pagina gepost. 'Toon onze soldaten alstublieft hoe graag u hen heeft', aldus Stone, bekend van de memorabele schaarbeweging zonder slipje in Basic Instinct. (Belga/DB)

De Amerikaanse actrice Sharon Stone, 53 intussen, is met een initiatief gestart voor Amerikaanse soldaten. Voor troepen die uit Irak of Afghanistan naar huis keren, heeft Stone een Facebook-pagina opgericht om hen een hart onder de riem te steken. Op de pagina 'We Welcome Home Our Troops', kunnen facebookfans de soldaten bedanken voor hun inzet. De site moet hen eveneens, indien nodig, aan een nieuwe job helpen. De actrice zelf heeft al een zelfgemaakte video op de pagina gepost. 'Toon onze soldaten alstublieft hoe graag u hen heeft', aldus Stone, bekend van de memorabele schaarbeweging zonder slipje in Basic Instinct. (Belga/DB)