De Vlaamse film 'Rundskop' van Michaël R. Roskam heeft afgelopen weekend op het derde internationaal festival van de politiefilm in het Franse Beaune de prijs van de internationale jury en de persprijs behaald.

Later deze maand komt de film uit in Franstalig België. Einde mei is het de beurt aan het Nederlandse bioscooppubliek om kennis te maken met de film. Ondertussen zal Rundskop ook te zien zijn op de Marché du Film van het Filmfestival van Cannes.

In Vlaanderen hebben sinds de lancering op 2 februari inmiddels 400.000 bioscoopgangers het speelfilmdebuut van Michaël R. Roskam bekeken.

De Vlaamse film 'Rundskop' van Michaël R. Roskam heeft afgelopen weekend op het derde internationaal festival van de politiefilm in het Franse Beaune de prijs van de internationale jury en de persprijs behaald. Later deze maand komt de film uit in Franstalig België. Einde mei is het de beurt aan het Nederlandse bioscooppubliek om kennis te maken met de film. Ondertussen zal Rundskop ook te zien zijn op de Marché du Film van het Filmfestival van Cannes. In Vlaanderen hebben sinds de lancering op 2 februari inmiddels 400.000 bioscoopgangers het speelfilmdebuut van Michaël R. Roskam bekeken.