De twee nog levende leden van deze mythische band, Paul McCartney en Ringo Starr, hebben hun volledige medewerking beloofd. Net zoals de weduwes van de overleden sterren John Lennon en George Harrison, Yoko Ono en Olivia Harrison, dat ook hebben gedaan.

De film zal handelen over de beginjaren van The Beatles, van hun optredens in de Cavern Club in Liverpool tot het eerste tv-optreden in Amerika tijdens de Ed Sullivan show in 1964. Deze show bracht de Beatlemania helemaal op gang.

'Ik ben erg enthousiast én erg vereerd om aan dit idee te werken met het platenlabel om dit opmerkelijke verhaal van deze vier jonge mannen te vertellen', vertelde Ron Howard. (BELGA/AB)

De twee nog levende leden van deze mythische band, Paul McCartney en Ringo Starr, hebben hun volledige medewerking beloofd. Net zoals de weduwes van de overleden sterren John Lennon en George Harrison, Yoko Ono en Olivia Harrison, dat ook hebben gedaan. De film zal handelen over de beginjaren van The Beatles, van hun optredens in de Cavern Club in Liverpool tot het eerste tv-optreden in Amerika tijdens de Ed Sullivan show in 1964. Deze show bracht de Beatlemania helemaal op gang.'Ik ben erg enthousiast én erg vereerd om aan dit idee te werken met het platenlabel om dit opmerkelijke verhaal van deze vier jonge mannen te vertellen', vertelde Ron Howard. (BELGA/AB)