Bitch better have my Oscar. Rihanna komt naar het witte doek. Regisseur Luc Besson, de man die vorig jaar nog Scarlett Johansson opvoerde in zijn scifi-prent Lucy, vindt een nieuwe muze in de zangeres voor zijn komende project: Valérian and the City of a Thousand Planets.

Onder meer voormalig topmodel en Rihanna's BFF Cara Delevinge, Dane DeHaan en Clive Owen zijn al gecast voor de nieuwe futuristische film van Besson. Het verhaal is gebaseerd op een Franse graphic novel van schrijver Pierre Christin en illustrator Jean-Claude Mézières.

Grote rol

Welk personage de R&B-zangeres precies zal vertolken, is nog onduidelijk. Luc Besson laat enkel weten dat Riri een grote rol op zich neemt. Via zijn Instagram kondigde hij de casting van Rihanna aan.

Dit is niet de eerste keer dat Riri de acteertoer opgaat. Eerder al was ze te zien in Home,Battleship, Annie en This is the End. De film van Besson zal verschijnen op 21 juli 2017.(AW)

RIHANNA is in VALERIAN!!!!! ....and she has a big part!! I'm Sooo excited!!!?

Een foto die door lucbesson is geplaatst op

Bitch better have my Oscar. Rihanna komt naar het witte doek. Regisseur Luc Besson, de man die vorig jaar nog Scarlett Johansson opvoerde in zijn scifi-prent Lucy, vindt een nieuwe muze in de zangeres voor zijn komende project: Valérian and the City of a Thousand Planets. Onder meer voormalig topmodel en Rihanna's BFF Cara Delevinge, Dane DeHaan en Clive Owen zijn al gecast voor de nieuwe futuristische film van Besson. Het verhaal is gebaseerd op een Franse graphic novel van schrijver Pierre Christin en illustrator Jean-Claude Mézières.Grote rolWelk personage de R&B-zangeres precies zal vertolken, is nog onduidelijk. Luc Besson laat enkel weten dat Riri een grote rol op zich neemt. Via zijn Instagram kondigde hij de casting van Rihanna aan.Dit is niet de eerste keer dat Riri de acteertoer opgaat. Eerder al was ze te zien in Home,Battleship, Annie en This is the End. De film van Besson zal verschijnen op 21 juli 2017.(AW)