Fukunaga brak door met de reeks True Detective, die hij produceerde en waarvan hij de eerste reeks regisseerde. Voor die serie won hij ook een Emmy. Hij is ook de regisseur van Beasts of No Nation, Jane Eyre en de nieuwe Netflix-reeks Maniac.

De regisseur vervangt zijn collega Danny Boyle, die van de Bond-film werd gehaald wegens 'creatieve onenigheid'. Waarover Boyle en de rest van de crew het dan oneens waren, is niet duidelijk.

Op het officiële Bond-account kondigt ook Daniel Craig, die 007 al vier keer eerder speelde, het nieuws mee aan. Voor hem zou het zijn laatste Bondfilm worden. De opnames gaan in maart volgend jaar van start. Op 14 februari 2020 wordt de 25ste Bondfilm in de bioscoop verwacht.

Fukunaga brak door met de reeks True Detective, die hij produceerde en waarvan hij de eerste reeks regisseerde. Voor die serie won hij ook een Emmy. Hij is ook de regisseur van Beasts of No Nation, Jane Eyre en de nieuwe Netflix-reeks Maniac.De regisseur vervangt zijn collega Danny Boyle, die van de Bond-film werd gehaald wegens 'creatieve onenigheid'. Waarover Boyle en de rest van de crew het dan oneens waren, is niet duidelijk. Op het officiële Bond-account kondigt ook Daniel Craig, die 007 al vier keer eerder speelde, het nieuws mee aan. Voor hem zou het zijn laatste Bondfilm worden. De opnames gaan in maart volgend jaar van start. Op 14 februari 2020 wordt de 25ste Bondfilm in de bioscoop verwacht.