De ster van de 34-jarige actrice is de 2.425ste ster op de beroemde Hollywoodboulevard.

Reese Witherspoon, die een Oscar kreeg voor haar rol in "Walk the line", de film over het leven van de Amerikaanse zanger Johnny Cash, bracht onder meer chihuahua "Bruiser" mee naar de ceremonie. Het hondje had een rol in "Legally Blonde". Ook dochter Ava en zoon Deacon, en huidige vriend Jim Toth vergezelden de blonde actrice bij de inhuldiging van de ster.

Midden december is Witherspoon in de Amerikaanse bioscopen te zien in de romantische komedie "How Do You Know", aan de zijde van Paul Rudd, Owen Wilson en Jack Nicholson.

De ster van de 34-jarige actrice is de 2.425ste ster op de beroemde Hollywoodboulevard. Reese Witherspoon, die een Oscar kreeg voor haar rol in "Walk the line", de film over het leven van de Amerikaanse zanger Johnny Cash, bracht onder meer chihuahua "Bruiser" mee naar de ceremonie. Het hondje had een rol in "Legally Blonde". Ook dochter Ava en zoon Deacon, en huidige vriend Jim Toth vergezelden de blonde actrice bij de inhuldiging van de ster. Midden december is Witherspoon in de Amerikaanse bioscopen te zien in de romantische komedie "How Do You Know", aan de zijde van Paul Rudd, Owen Wilson en Jack Nicholson.