Een nieuwe wet in Taber, een stadje in het Canadese Alberta, verbiedt haar 8000 inwoners om te spuwen, vloeken, roepen en muziek te spelen op openbare plaatsen. De lokale politie is ook bevoegd om "samentroepingen van drie mensen of meer" op te breken wanneer ze andere bewoners storen.

Een kleine lobbygroep heeft nu besloten om deze wet aan te vechten en rekent daarvoor op de hulp van niemand minder dan Kevin Bacon.

De Canadezen achter de Save Us Bacon campagne hebben een kickstarter georganiseerd om de acteur te kunnen overvliegen om zo een dance party / protestactie te leiden tegen de "belachelijke, ouderwetse beleidsmaatregelen van een stadsbestuur dat zijn greep op de realiteit kwijt is". Your move, Kevin.

Een nieuwe wet in Taber, een stadje in het Canadese Alberta, verbiedt haar 8000 inwoners om te spuwen, vloeken, roepen en muziek te spelen op openbare plaatsen. De lokale politie is ook bevoegd om "samentroepingen van drie mensen of meer" op te breken wanneer ze andere bewoners storen.Een kleine lobbygroep heeft nu besloten om deze wet aan te vechten en rekent daarvoor op de hulp van niemand minder dan Kevin Bacon. De Canadezen achter de Save Us Bacon campagne hebben een kickstarter georganiseerd om de acteur te kunnen overvliegen om zo een dance party / protestactie te leiden tegen de "belachelijke, ouderwetse beleidsmaatregelen van een stadsbestuur dat zijn greep op de realiteit kwijt is". Your move, Kevin.