Regisseur Erik Van Looy zit momenteel in de Verenigde Staten voor de Amerikaanse remake van zijn succesfilm 'Loft' van 2008. In deze remake zal de bekende 'Prison Break'-acteur Wentworth Miller een van de hoofdrollen spelen. Daarnaast zal ook de Amerikaanse acteur Eric Stonestreet, vooral bekend van de Amerikaanse televisieserie 'Modern Family' en rollen in 'Almost famous' en 'The Island', in de Amerikaanse 'Loft' meespelen.

Eerder is bevestigd dat Patrick Wilson ('Watchmen', 'The A-Team': 2010) en James Marsden ('X-Men') in 'Loft' een van de hoofdrollen voor hun rekening zullen nemen. Scenarist Wesley Strick, die eveneens de remake van 'A Nightmare on Elm Street' op zich nam, heeft het scenario van Bart De Pauw lichtjes aangepast. Aan het hoofdverhaal van 'Loft', vijf mannen die een loft huren om minnaressen te ontvangen en na een moord in de loft elkaar verdenken, zal niet geraakt worden.

Als alles goed gaat, zullen de opnames van de Amerikaanse 'Loft' op 6 juni in New Orleans van start gaan. In de loop van 2012 zou normaal gezien de film in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn.

N.M.

Regisseur Erik Van Looy zit momenteel in de Verenigde Staten voor de Amerikaanse remake van zijn succesfilm 'Loft' van 2008. In deze remake zal de bekende 'Prison Break'-acteur Wentworth Miller een van de hoofdrollen spelen. Daarnaast zal ook de Amerikaanse acteur Eric Stonestreet, vooral bekend van de Amerikaanse televisieserie 'Modern Family' en rollen in 'Almost famous' en 'The Island', in de Amerikaanse 'Loft' meespelen. Eerder is bevestigd dat Patrick Wilson ('Watchmen', 'The A-Team': 2010) en James Marsden ('X-Men') in 'Loft' een van de hoofdrollen voor hun rekening zullen nemen. Scenarist Wesley Strick, die eveneens de remake van 'A Nightmare on Elm Street' op zich nam, heeft het scenario van Bart De Pauw lichtjes aangepast. Aan het hoofdverhaal van 'Loft', vijf mannen die een loft huren om minnaressen te ontvangen en na een moord in de loft elkaar verdenken, zal niet geraakt worden. Als alles goed gaat, zullen de opnames van de Amerikaanse 'Loft' op 6 juni in New Orleans van start gaan. In de loop van 2012 zou normaal gezien de film in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn. N.M.