De nieuwe poster blijft trouw aan de klassieke Star Wars-huisstijl maar zet wel enkele nieuwe personages prominent in beeld. Het meest opvallend? Daisy Ridleys "Rey" staat pal in het midden, de vrouw die alle aandacht opeist.

Groots en dreigend op de achtergrond zien we een gemaskerde Adam Driver als 'Kylo Ren', John Boyega als 'Finn' en natuurlijk vertrouwde gezichten Harrison Ford en Carrie Fisher die de rollen van Han Solo en prinses Leia voor hun rekening nemen.

The Force Awakens wordt op 18 December in de bioscoopzalen verwacht. De film, onder regie van JJ Abrams, is de zevende prent onder de Star Wars vlag en zal 30 jaar na Episode 6: Return of the Jedi plaatsvinden. De Twitteraccount van de nieuwe Star Wars-prent maakte bekend dat ook de nieuwe teaser deze nacht uitgezonden zal worden.

De nieuwe poster blijft trouw aan de klassieke Star Wars-huisstijl maar zet wel enkele nieuwe personages prominent in beeld. Het meest opvallend? Daisy Ridleys "Rey" staat pal in het midden, de vrouw die alle aandacht opeist. Groots en dreigend op de achtergrond zien we een gemaskerde Adam Driver als 'Kylo Ren', John Boyega als 'Finn' en natuurlijk vertrouwde gezichten Harrison Ford en Carrie Fisher die de rollen van Han Solo en prinses Leia voor hun rekening nemen. The Force Awakens wordt op 18 December in de bioscoopzalen verwacht. De film, onder regie van JJ Abrams, is de zevende prent onder de Star Wars vlag en zal 30 jaar na Episode 6: Return of the Jedi plaatsvinden. De Twitteraccount van de nieuwe Star Wars-prent maakte bekend dat ook de nieuwe teaser deze nacht uitgezonden zal worden.