Bij een 27-jarige Let sloegen de stoppen door tijdens een avondje filmkijken. Hij kreeg het aan de stok met een andere bioscoopganger, omdat die laatste naar zijn mening wel erg luid van zijn popcorn genoot. Hun ruzie escaleerde en kwam tijdens de aftiteling tot een bloederig einde. De amokmaker schoot het slachtoffer koudweg neer. De 42-jarige man kon nog naar een ziekenhuis gebracht worden, maar overleed daar aan zijn verwondingen. De dader kon in de bioscoop gearresteerd worden.

'Black Swan' met in de hoofdrol Natalie Portman is genomineerd voor vijf Oscars. Het verhaal gaat over een balletdansers met psychotische trekken.

(LETA)

Pieter Claes

Bij een 27-jarige Let sloegen de stoppen door tijdens een avondje filmkijken. Hij kreeg het aan de stok met een andere bioscoopganger, omdat die laatste naar zijn mening wel erg luid van zijn popcorn genoot. Hun ruzie escaleerde en kwam tijdens de aftiteling tot een bloederig einde. De amokmaker schoot het slachtoffer koudweg neer. De 42-jarige man kon nog naar een ziekenhuis gebracht worden, maar overleed daar aan zijn verwondingen. De dader kon in de bioscoop gearresteerd worden. 'Black Swan' met in de hoofdrol Natalie Portman is genomineerd voor vijf Oscars. Het verhaal gaat over een balletdansers met psychotische trekken. (LETA) Pieter Claes