Deze stijlvolle filmquiz combineert galgje, het rad van fortuin en allerlei minimalistische filmposters tot een originele en verassend moeilijke filmquiz. Klassiekers zoals "Blade Runner", "Forrest Gump" of "E.T." komen allemaal aan de beurt, maar ook newbies zoals "Inception" of "The Hangover" passeren de revue. Wees gewaarschuwd: hoog verslavingsgehalte.

Play game here

Onderaan vind je voor elke film een trailer en de imdb pagina. Ideaal om klassiekers opnieuw te leren kennen!

Het concept en de illustraties komen van Ji Lee, Creative Director bij Google Creative Lab en illustrator voor The New York Times.
Bekijk de man zijn werk op pleaseenjoy.com

Deze stijlvolle filmquiz combineert galgje, het rad van fortuin en allerlei minimalistische filmposters tot een originele en verassend moeilijke filmquiz. Klassiekers zoals "Blade Runner", "Forrest Gump" of "E.T." komen allemaal aan de beurt, maar ook newbies zoals "Inception" of "The Hangover" passeren de revue. Wees gewaarschuwd: hoog verslavingsgehalte.Play game hereOnderaan vind je voor elke film een trailer en de imdb pagina. Ideaal om klassiekers opnieuw te leren kennen!Het concept en de illustraties komen van Ji Lee, Creative Director bij Google Creative Lab en illustrator voor The New York Times. Bekijk de man zijn werk op pleaseenjoy.com