Eerder vingen we al op dat er voor Orlando Bloom en Keira Knightley geen rol in de vierde film uit de Pirates of the Caribbean-reeks was voorzien. Wel is er plaats voor een nieuwe rist mooie mensen. Zoals Spaanse furie Penelope Cruz, die node een Lars Von Trier-project moest afzeggen om in deze Blockbuster te schitteren als de dochter van Kapitein Blackbeard.

Regisseur Rob Marshall heeft nu ook de Franse actrice Astrid Bergès-Frisbey kunnen strikken, zij kruipt in de huid - of eerder in de schubben - van de zeemeermin Syrena, blijkbaar een sleutelrol in de vierde Pirates, die overigens Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides zal heten. Deze rol als bevallige waternimf is voor de Franse schone de eerste Engelstalige rol, voordien zagen we haar in films als Bruc en La Fille Du Puisatier.

De cast voor Pirates 4 bestaat nu uit Johnny Depp (Captain Jack Sparrow), Penelope Cruz (Blackbeard's dochter + oogappel van Sparrow) ,Ian McShane (boosaardige Blackbeard) , Geoffrey Rush (Barbossa) en Astrid Bergès-Frisbey. De prent zal volledig gefilmd worden op locaties als Hawaii, Verenigd Koninkrijk en Los Angeles en komt normaliter uit eind mei 2011.

Voor mensen die Keira Knightley anders te veel zouden missen, hieronder nog eens de trailer van Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl.

Elisah Vandaele

Eerder vingen we al op dat er voor Orlando Bloom en Keira Knightley geen rol in de vierde film uit de Pirates of the Caribbean-reeks was voorzien. Wel is er plaats voor een nieuwe rist mooie mensen. Zoals Spaanse furie Penelope Cruz, die node een Lars Von Trier-project moest afzeggen om in deze Blockbuster te schitteren als de dochter van Kapitein Blackbeard. Regisseur Rob Marshall heeft nu ook de Franse actrice Astrid Bergès-Frisbey kunnen strikken, zij kruipt in de huid - of eerder in de schubben - van de zeemeermin Syrena, blijkbaar een sleutelrol in de vierde Pirates, die overigens Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides zal heten. Deze rol als bevallige waternimf is voor de Franse schone de eerste Engelstalige rol, voordien zagen we haar in films als Bruc en La Fille Du Puisatier. De cast voor Pirates 4 bestaat nu uit Johnny Depp (Captain Jack Sparrow), Penelope Cruz (Blackbeard's dochter + oogappel van Sparrow) ,Ian McShane (boosaardige Blackbeard) , Geoffrey Rush (Barbossa) en Astrid Bergès-Frisbey. De prent zal volledig gefilmd worden op locaties als Hawaii, Verenigd Koninkrijk en Los Angeles en komt normaliter uit eind mei 2011. Voor mensen die Keira Knightley anders te veel zouden missen, hieronder nog eens de trailer van Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl. Elisah Vandaele