Pierce Brosnan onthulde zijn stern in aanwezigheid van enkele honderden fans en ook aan de rode loper troepten heel wat mensen samen om een glimp op te vangen van de man. De acteur deelde handtekeningen uit, maakte selfies en begroette zijn fans. Na de voorstelling van de actiethriller, kwam Pierce Brosnan in de zalen om de film te bespreken.

Brosnan vertolkt in "The November Man" een gevaarlijk en getraind ex-CIA-agent die terug wordt opgeroepen voor een behoorlijk persoonlijke missie. Hij staat in voor de bescherming van Alice Fournier, die een jarenoude samenzwering aan het licht zou kunnen brengen. Hij moet het hierbij opnemen tegen zijn voormalige CIA-protégé David Mason en komt terecht in een dodelijk spel tussen hoge CIA-kopstukken en de Russische president.

Het scenario is van de hand van Michael Finch & Karl Gajdusek en is gebaseerd op de roman "There are no spies", één van de bestsellers uit de "November Man"-boekenreeks. De film werd geregisseerd door Roger Donaldsen.

Pierce Brosnan verwierf grote bekendheid met zijn rol van de Britse geheim agent James Bond in "Golden Eye", "Tomorrow Never Dies", "The World is Not Enough" en "Die Another Day".

(Belga/MS)

Pierce Brosnan onthulde zijn stern in aanwezigheid van enkele honderden fans en ook aan de rode loper troepten heel wat mensen samen om een glimp op te vangen van de man. De acteur deelde handtekeningen uit, maakte selfies en begroette zijn fans. Na de voorstelling van de actiethriller, kwam Pierce Brosnan in de zalen om de film te bespreken. Brosnan vertolkt in "The November Man" een gevaarlijk en getraind ex-CIA-agent die terug wordt opgeroepen voor een behoorlijk persoonlijke missie. Hij staat in voor de bescherming van Alice Fournier, die een jarenoude samenzwering aan het licht zou kunnen brengen. Hij moet het hierbij opnemen tegen zijn voormalige CIA-protégé David Mason en komt terecht in een dodelijk spel tussen hoge CIA-kopstukken en de Russische president. Het scenario is van de hand van Michael Finch & Karl Gajdusek en is gebaseerd op de roman "There are no spies", één van de bestsellers uit de "November Man"-boekenreeks. De film werd geregisseerd door Roger Donaldsen. Pierce Brosnan verwierf grote bekendheid met zijn rol van de Britse geheim agent James Bond in "Golden Eye", "Tomorrow Never Dies", "The World is Not Enough" en "Die Another Day". (Belga/MS)