Fox International Productions heeft besloten om een nieuwe versie te maken van de actieprent 'Hitman'. De film kwam al een eerste keer uit in 2007, met Timothy Olyphant in de hoofdrol, maar de opbrengsten bleven toen onder de verwachtingen. De opnames voor de herwerking zouden deze zomer starten in Berlijn en Singapore.

Buiten een andere hoofdrolspeler, is het nog maar de vraag of de nieuwe film erg zal verschillen van de vorige. Het script is namelijk mee geschreven door dezelfde scenarist, Skip Woods, die ook al zorgde voor de verhalen van 'X-Men Origins: Wolverine' en 'A Good Day To Die Hard', de nieuwste 'Die Hard'-film. De regisseur van dienst is Aleksander Bach, een Pool die vooral bekend is van reclamespots.

De 'Hitman'-films zijn gebaseerd op het populaire, gelijknamige computerspel, dat draait rond Agent 47. De kale huurmoordenaar, met een barcode getatoeërd in zijn nek, is van jongs af aan getraind voor zijn job en wordt door de rijksten der aarde ingezet om hun vuil werk op te knappen. In het spel moet je zo geruisloos en efficiënt mogelijk een moord plegen en een vluchtroute zien te vinden. Er zijn inmiddels al vijf games verschenen in de reeks. (XVdL)

Hitman (2007)

Fox International Productions heeft besloten om een nieuwe versie te maken van de actieprent 'Hitman'. De film kwam al een eerste keer uit in 2007, met Timothy Olyphant in de hoofdrol, maar de opbrengsten bleven toen onder de verwachtingen. De opnames voor de herwerking zouden deze zomer starten in Berlijn en Singapore. Buiten een andere hoofdrolspeler, is het nog maar de vraag of de nieuwe film erg zal verschillen van de vorige. Het script is namelijk mee geschreven door dezelfde scenarist, Skip Woods, die ook al zorgde voor de verhalen van 'X-Men Origins: Wolverine' en 'A Good Day To Die Hard', de nieuwste 'Die Hard'-film. De regisseur van dienst is Aleksander Bach, een Pool die vooral bekend is van reclamespots. De 'Hitman'-films zijn gebaseerd op het populaire, gelijknamige computerspel, dat draait rond Agent 47. De kale huurmoordenaar, met een barcode getatoeërd in zijn nek, is van jongs af aan getraind voor zijn job en wordt door de rijksten der aarde ingezet om hun vuil werk op te knappen. In het spel moet je zo geruisloos en efficiënt mogelijk een moord plegen en een vluchtroute zien te vinden. Er zijn inmiddels al vijf games verschenen in de reeks. (XVdL) Hitman (2007)