Philippe Dijan ontving in 2012 nog de Prix Interallié voor 'Oh'. Het boek wordt omschreven als 'Basic Instinct' in het Frans en dus een kolfje naar de hand van Verhoeven. Het verhaal gaat over een intelligente en knappe vrouw die op zoek gaat naar de man die haar heeft verkracht. Hij weet echter steeds te ontsnappen.

In Le Figaro lezen we dat we ons mogen verwachten aan een verkrachtingsscène die op een uitgebreide manier in beeld wordt gebracht zonder dat de beelden als opwindend kunnen worden bestempeld.

Op IMDb is de film terug te vinden onder de werktitel 'Elle'. Naast Isabelle Huppert zijn er nog geen acteurs bekend die zullen meewerken aan de prent. De start van de opnames zijn gepland in januari. (LP)

Philippe Dijan ontving in 2012 nog de Prix Interallié voor 'Oh'. Het boek wordt omschreven als 'Basic Instinct' in het Frans en dus een kolfje naar de hand van Verhoeven. Het verhaal gaat over een intelligente en knappe vrouw die op zoek gaat naar de man die haar heeft verkracht. Hij weet echter steeds te ontsnappen.In Le Figaro lezen we dat we ons mogen verwachten aan een verkrachtingsscène die op een uitgebreide manier in beeld wordt gebracht zonder dat de beelden als opwindend kunnen worden bestempeld.Op IMDb is de film terug te vinden onder de werktitel 'Elle'. Naast Isabelle Huppert zijn er nog geen acteurs bekend die zullen meewerken aan de prent. De start van de opnames zijn gepland in januari. (LP)