Godmother of Punk Patti Smith heeft acte de présence gegeven tijdens het Chanel Dinner in de Patio Canal+ in Cannes. Organisatoren Madame Figaro, Chanel en Canal+ nodigden de Amerikaanse muzikante uit als verrassing voor eregaste Vanessa Paradis, één van de bekendste gezichten van Chanel. De Franse zangeres is een grote fan van Smith.

Modeontwerper Karl Lagerfeld was de gastheer van dienst op het exclusieve avondje. Ook aanwezig waren onder andere Cannes-juryvoorzitter Tim Burton, juryleden Kate Beckinsale, Benicio del Toro en Emmanuel Carrère, en natuurlijk Paradis' levensgezel Johnny Depp. Patti Smith speelde haar bekendste nummers en bij afsluiter Because The Night wierp Paradis zich voor Smiths voeten om haar te bedanken.

Sanne Jehoul

Godmother of Punk Patti Smith heeft acte de présence gegeven tijdens het Chanel Dinner in de Patio Canal+ in Cannes. Organisatoren Madame Figaro, Chanel en Canal+ nodigden de Amerikaanse muzikante uit als verrassing voor eregaste Vanessa Paradis, één van de bekendste gezichten van Chanel. De Franse zangeres is een grote fan van Smith. Modeontwerper Karl Lagerfeld was de gastheer van dienst op het exclusieve avondje. Ook aanwezig waren onder andere Cannes-juryvoorzitter Tim Burton, juryleden Kate Beckinsale, Benicio del Toro en Emmanuel Carrère, en natuurlijk Paradis' levensgezel Johnny Depp. Patti Smith speelde haar bekendste nummers en bij afsluiter Because The Night wierp Paradis zich voor Smiths voeten om haar te bedanken. Sanne Jehoul